Vesti

"Net patrola" sada i preko mobilnog telefona

Lako, brzo i anonimno sa svog mobilnog telefona prijavite zlostavljanje maloletnih osoba u pornografske svrhe putem nove mobilne aplikacije Net patrola

Izdvajamo

Dan bezbednog interneta 2014

Trgovina ljudima

Trgovina ljudima je međunarodni problem koji je posebno izražen u siromašnim društvima, iz kojih potiče veliki procenat žrtava, kao i u državama u kojima nije uspostavljena vladavina prava.

Privatnost i bezbednost

Kako da sprečim krađu ličnih podataka? Kako bezbedno da koristim WiFi, mobilni telefon ili kompjuter? Korisne savete pronađi ovde.

Seksualno zlostavljanje

Ko čini seksualno nasilje onlajn? Kako da prepoznam seksualno nasilje? Kako da zaštitim sebe i kako da zaštitim svoje dete?

Maltretiranje u virtuelnom svetu

Šta da radim ako dobijam poruke koje me ponižavaju ili vređaju? Kako da se odbranim od internet nasilnika?

Resursi za škole

Oznaka eBezbednosti je interaktivna veb-platforma uz čiju pomoć osnovne i srednje škole mogu unaprediti nivo bezbednosti korišćenja informaciono-komunikacionih tehnologija.

Centar za bezbedni internet

Kratki tekstovi koji sadrže informacije o Centru za bezbedni internet, kao i našim lokalnim, regionalnim i međunarodnim partnerima i saradnicima.

Materijali

Posteri, brošure, flajeri i drugi materijali koje je Centar za bezbedni internet Srbija proizveo u toku svog rada.

Vesti

Korisne, poučne ili zanimljive vesti čiji je sadržaj povezan sa temama kojima se bavi Centar za bezbedni internet.

Baza znanja

Precizne, kratke i sadržajne definicije najvažnijih pojmova koji ti mogu biti od pomoći prilikom bezbednog korišćenja IKT